oby nam panowal prawie i sprawiedliwie!
-
25 stron
- « Pierwsza
- ←
- 23
- 24
- 25
Życie na forum
Napisano 25 03 2007 - 21:11
Użytkownik leszek dnia Mar 25 2007, 07:38 PM napisał
Otóż to, przyłączam się!
PS. Mamy dwóch nowych moderatorów - ZicZac i Marcin (na Aurisie).
PS2. Czy ktoś wie czemu nie działa temat 'Nowy moderator' (choć pokazuje nową wiadomość)>
Napisano 25 03 2007 - 21:24
gratuluje - to raz 
Temat "Nowy Auris" - po co ?? Nie wystarczyłby wątek np.? w HP np.? Zwłaszcza ze powstal wątek dot. dni otwartych i nowego Aurisa.
temat "Nowy moderator: zniknal jakos pod koniec zeszlego tyg. - tez jestem ciekaw dlaczego
i na koniec - panowie nowi moderatorzy - przosze sie zabrać za naprawę rejestracji
Temat "Nowy Auris" - po co ?? Nie wystarczyłby wątek np.? w HP np.? Zwłaszcza ze powstal wątek dot. dni otwartych i nowego Aurisa.
temat "Nowy moderator: zniknal jakos pod koniec zeszlego tyg. - tez jestem ciekaw dlaczego
i na koniec - panowie nowi moderatorzy - przosze sie zabrać za naprawę rejestracji
Napisano 25 03 2007 - 22:12
Użytkownik tomkowski dnia Mar 25 2007, 10:24 PM napisał
to chyba nie nowy temat, ale nowe subforum.
moze jacys swiezo upieczeni nabywcy aurisa sie do nas dolacza?
ale zeby tak sie stalo, to przylaczam sie do postulatu naprawienia rejestracji. niech filtruje spamboty, ale nie zywych ludzi
Napisano 26 03 2007 - 17:10
Napisano 15 10 2009 - 12:16
Użytkownik nasael dnia Oct 26 2005, 05:07 PM napisał
Tak sie zastanawiam, bo od obesrwacji tego forum, to postanowienia umieszczania postów na nim minelo troszke czasu i widze, ze forum jakby jest, ale ludzi niestety juz brak. Mam nadzieje, ze jest to spowodowane tylko i wylacznie tym, ze po prostu nie ma w Polsce jeszcze zbyt wielu szczeliwych (a jakze!) posiadaczy Toyoty AYGO
Licze, ze jak tylko ta sytuacja sie zmieni, to i stan aktywnosci ludzi na tym forum ulegnie poprawie 
Ja jeszcze nie poczynilem takich obserwacji ale skoro przy kolejnym zapytaniu w googlach wyskoczylo mi to forum i bylo co przeczytac na interesujacy mnie temat to chyba nie jest najgorzej.
Udostępnij ten temat:
-
25 stron
- « Pierwsza
- ←
- 23
- 24
- 25
Pomoc