Witam.
Auris przed liftem 1.6 Valvematic.
Jak wymienić żarówki z przodu? jak wygodnie sie dobrać do postojówek i do światel mijania. I jakie żarówki siedzą w soczewkach ? jakie warto kupić. Czy ktoś może polecić firme?
Strona 1 z 1
Wymiana zarówek przód jak to sprawnie zrobić
Napisano 13 01 2012 - 15:56
Ludzie to jest Toyota
sami możecie to zrobić proste jak drut
wszystko tam jest tak zrobione, że nie ma żadnego problemu
postojówki, mijania H11, mijania D4S czy D4R, kierunkowskazy, oświetlenie wnętrza itd
luzik
PS. pod maską trzeba zdemontować jeden panel jest tam z 6 koreczków wielorazowego użytku
jak macie problem pytać! odpowiem
sami możecie to zrobić proste jak drut
wszystko tam jest tak zrobione, że nie ma żadnego problemu
postojówki, mijania H11, mijania D4S czy D4R, kierunkowskazy, oświetlenie wnętrza itd
luzik
PS. pod maską trzeba zdemontować jeden panel jest tam z 6 koreczków wielorazowego użytku
jak macie problem pytać! odpowiem
Napisano 25 01 2012 - 11:13
Użytkownik Pablo dnia 23 01 2012 - 22:08 napisał
Wymieniał już ktoś żarówki ze świateł mijania D4S, jak sie kształtują ceny.
Pytałem w jednym sklepie to gościu powiedizał że na zamówienie i ok 260,0 zł/szt.
Pytałem w jednym sklepie to gościu powiedizał że na zamówienie i ok 260,0 zł/szt.
U mnie mijania są H11 i wymienia się bardzo łatwo. Przekręcić i wyciągnąć razem z kablami potem z boku złączki wciska się bolec zabezpieczający i wyjmuje żarówkę.
Na allegro osram 13,99zł sztuka
Napisano 03 04 2012 - 21:15
Wymieniał ktoś już żarówki oświetlenia tablicy rejestracyjnej. Należy je podważyć z boku (wg instrukcji) ale za nic nie chce mi tam nic wejść podkładam kawałek materiału aby nie porysować lakieru. Przeszkadza trochę tez tablica rejestracyjna i mało jest miejsca aby wysunąć obudowe oswieltenia. Zabierał się ktoś już za wymianę, macie jakieś patenty.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Pomoc
Dodaj odpowiedź