Witam
jak to bywa miesiąc po gwarancji autko przestaje być nie awaryjne.
Problem u mnie jest taki zaraz po włączeniu silnika kontrolka P/S czyli od wspomagania gasła, a teraz nie gaśnie i nie działa wspomaganie, ale żeby było ciekawiej po przejechaniu paruset metrów kontrolka gaśnie i wszystko wraca do normy.
Ktoś się spotkał już z czymś takim i kolejna rzecz jak mnie serwis za to skasuje to pewnie drugie AYGO kupie ?
Strona 1 z 1
Wspomaganie się popsuło
Napisano 15 10 2010 - 19:03
Użytkownik salasis dnia Aug 6 2009, 10:06 AM napisał
Witam
Problem u mnie jest taki zaraz po włączeniu silnika kontrolka P/S czyli od wspomagania gasła, a teraz nie gaśnie i nie działa wspomaganie, ale żeby było ciekawiej po przejechaniu paruset metrów kontrolka gaśnie i wszystko wraca do normy.
Ktoś się spotkał już z czymś takim i kolejna rzecz jak mnie serwis za to skasuje to pewnie drugie AYGO kupie ?
U mnie to samo. Pojechałem do toyoty, okazało sie że padł komputer wspomagania kierownicy. Koszt tej części w salonie prawie 2100 + koszt wymiany. Szukam używanej części, jak na razie ciężko znaleźć odpowiedni typ 89650-0H010.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Pomoc