Witam,
W yaris 1999r. wuj tak manipulował radiem aż zrobił coś takiego, że po przekręceniu kluczyka w stacyjce
automatycznie włącza się radio. Jak wyłączyć tą opcję?
Dziękuję za wszelką pomoc.
Michał
Strona 1 z 1
Włączające się radio
Napisano 24 08 2010 - 19:02
Użytkownik miszelos dnia Aug 23 2010, 11:18 PM napisał
Witam,
W yaris 1992r. wuj tak manipulował radiem aż zrobił coś takiego, że po przekręceniu kluczyka w stacyjce
automatycznie włącza się radio. Jak wyłączyć tą opcję? Dziękuję za wszelką pomoc.Michał
W yaris 1992r. wuj tak manipulował radiem aż zrobił coś takiego, że po przekręceniu kluczyka w stacyjce
automatycznie włącza się radio. Jak wyłączyć tą opcję? Dziękuję za wszelką pomoc.Michał
A nie możesz wyłączyć lewym przyciskiem(pokrętłem) radia?
U mnie (2006) jeżeli radio gra i wyłączę silnik, to po włączeniu silnika radio jest automatycznie włączone. Natomiast jeżeli najpierw zgaszę radio a potem silnik, to po włączeniu silnika radio pozostaje wyłączone. Nie masz tak u siebie?
Napisano 25 08 2010 - 19:32
Użytkownik miszelos dnia Aug 24 2010, 08:51 PM napisał
Właśnie muszę sprawdzić. A czy praca silnika a pozycja I na stacyjce - czyli wlaczenie zasilania bez uruchomienia motoru ma jakis wpływ na zachowanie radia?
Masz trzy pozycje(przynajmniej ja tak mam):
1 - stacyjka wyłączona
2 - włączone zasilanie radia i bodajże gniazda zapalniczki
3 - włączony zapłon, radio i pozostałe du.......rele
No i czwarta-ruchoma pozycja - rozrusznik
Napisano 06 09 2010 - 06:51
Użytkownik miszelos dnia Aug 24 2010, 12:18 AM napisał
Witam,
Michał
Michał
jak wuj nie pomógł to i ja nie pomogę bo w 1992 roku nie było jeszcze Yarisów
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Pomoc