Toyota AYGO, YARIS & AURIS - Forum fanatyków: Poszukuje instrukcji obsługi do Toyoty Yaris - Toyota AYGO, YARIS & AURIS - Forum fanatyków

Skocz do zawartości

Strona 1 z 1
  • Nie możesz napisać tematu
  • Nie możesz odpowiedzieć

Poszukuje instrukcji obsługi do Toyoty Yaris

#1 Użytkownik nie jest zalogowany   gmail Ikona

• Newbie
  • Pip
  • Grupa: Użytkownicy

Napisano 02 03 2006 - 22:01

Witam wszystkich na tym forum.
Kupiłem niedawno używaną Toyotkę Yaris z silnikiem 1.4 disel D-4D, niestety nie dostałem do niej instrukcji, oczywiście ogólnie z obsługa auta jakoś sobie radzę ale apetyt rośnie w miarę jedzenia, chciałbym dowedzieć się coś więcej o tym autku co jeszcze ono ma i jak dokładnie działa niestety bez instrukcji pozostaje tylko intuicja.
Proszę o informację może ktoś posiada w wersjii elektronicznej lub ksiązkowej chętnie odkupię.
0

#2 Użytkownik nie jest zalogowany   leszek Ikona

• Advanced Member
  • PipPipPip

Napisano 02 03 2006 - 23:59

Użytkownik gmail dnia Mar 2 2006, 10:01 PM napisał

Witam wszystkich na tym forum.
Kupiłem niedawno używaną Toyotkę Yaris z silnikiem 1.4 disel D-4D, niestety nie dostałem do niej instrukcji, oczywiście ogólnie z obsługa auta jakoś sobie radzę ale apetyt rośnie w miarę jedzenia, chciałbym dowedzieć się coś więcej o tym autku co jeszcze ono ma i jak dokładnie działa niestety bez instrukcji pozostaje tylko intuicja.
Proszę o informację może ktoś posiada w wersjii elektronicznej lub ksiązkowej chętnie odkupię.
Wyświetl post

gratulacje z zakupu, pochwal sie jakimis fotkami.
co do instrukcji to nie pomoge, bo nie posiadam, ale zainteresuj sie moze czyms takim:
http://www.allegro.pl/item88363449_toyota_...bslugi_bcm.html
albo
http://www.allegro.pl/item88345761__toyota...bslugi_bcm.html
0

#3 Użytkownik nie jest zalogowany   gmail Ikona

• Newbie
  • Pip

Napisano 03 03 2006 - 08:11

Dzięki ale już sprawdzałem allegro kupiłbym ale instrukcje nowszego wydania te sa z 99r wtedy jeszcze nie były produkowane silniki D-4D, więc instrukcja siłą żeczy nic nie będzie zawierała do tego modelu.
0

Udostępnij ten temat:

Strona 1 z 1