Strona 1 z 1
Okleina kokpitu do Yariski II
Napisano 15 06 2006 - 09:34
Witam wszystkich szczęśliwych posiadaczy Yariski II. Ja swoją posiadam od 20 stycznia br. Mam pytanie , czy ktoś spotkał juz w sprzedaży okleinę do kokpitu dedykowana do Yariski II , miałem taką założoną w poprzedniej Yarisce i wyglądało to całkiem fajnie. Jestem ciekaw czy ten produkt jest już dostępny do aktualnej wersji Yariski. Pozdrawiam.
Napisano 15 06 2006 - 09:51
Raczej w celach estetycznych ale równiez zabezpieczenie przed zarysowaniem. W porzedniej wersji Yariski miałem założoną okleinę w kolorze mahoniu i w moim mniemaniu ożywiła ona trochę monotonne wnętrze Yariski. Właściwie nawet pomogła mi w sprzedaży gdyz klience bardzo sie spodobało wnętrze.
Załączone pliki
-
DSC06862.JPG (323,69 KB)
Ilość pobrań: 130
Napisano 15 06 2006 - 11:28
Właściwie w Yarisce II panel główny jest ok. Ja do poprzedniej Yariski dokupiłem okleine w kolorze drewna ale jest również kolor aluminium i carbon. Te dwa kolory bardziej by pasowały do stylu wnetrza nowej Yariski i niekoniecznie musiałyby zakrywać kokpit główny. W poprzedniej wersji były równnież wstawki z okleiny na klamki drzwi i nawiewy boczne ( niestety tego nie widać na zdjęciu - w sumie były 32 elementy do montażu) i te elementy mogłyby urozmaicić deskę w Yarisce.
Napisano 15 06 2006 - 13:10
Użytkownik TomekC dnia Jun 15 2006, 01:28 PM napisał
Właściwie w Yarisce II panel główny jest ok. Ja do poprzedniej Yariski dokupiłem okleine w kolorze drewna ale jest również kolor aluminium i carbon. Te dwa kolory bardziej by pasowały do stylu wnetrza nowej Yariski i niekoniecznie musiałyby zakrywać kokpit główny. W poprzedniej wersji były równnież wstawki z okleiny na klamki drzwi i nawiewy boczne ( niestety tego nie widać na zdjęciu - w sumie były 32 elementy do montażu) i te elementy mogłyby urozmaicić deskę w Yarisce.

Nigdy w zyciu bym mojej Yariski nie okleil takim czyms
Napisano 15 06 2006 - 16:57
Właśnie dokładnie mi chodzi o to . Do noego Yaris pasuje tylko aluminium lub karbon i tylko na takie elementy jak nawiewy, uchwyty schowków bądź klamki drzwi , są to niewielkie elementy ale wniosłyby odrobinę sportowego charakteru ww wnetrzu samochodu. W poprzedniej wersji okleina była wykonana bardzo starannie i nie było problemu ze spasowaniem podczas zakładania , a dekor drewnopodobny rzeczywiście bardziej pasował do starego modelu. Teraz jeżeli bym sie decydował na kupno okleiny wybrałym zdecydowanie aluminium lub karbon.
Napisano 16 06 2006 - 06:41
Mój Yarisek to wersja Luna w kolorze księżycowe srebro , kupiona w styczniu 2006. Pojemność 1,0. Z dodatkowego wyposażenia posiadam klimatyzację manualną i aluski. Do tej pory przejechałem nim 6,500 km. Poprzednio miałem Yariskę terrę 1,0 kupioną w salonie w 2003 roku granatowy metalik. także moja przygoda z Yarisami trwa już bez mała trzy lata.
Udostępnij ten temat:
Strona 1 z 1
Pomoc