witam wszystkich (ponownie:) - tym razem we wlasciwym miejscu (lepiej pozno niz wcale

)
mam 28 lat, od grudnia 2001 jezdze Yarisem (1 wlasciciel), luna, litrowy silnik. Moimi hobby sa glownie muzyka i szeroko pojete komputery, nie uwazam sie za zadnego speca jesli chodzi o motoryzacje, w wielu kwestiach jestem wrecz laikiem

wiec na pewno wiele sie od Was naucze.
Generalnie mam hopla na punkcie Toyoty - mysle, ze do konca zycia bede jezdzil samochodami tej marki. Cenie sobie niezawodnosc, kompetencje i solidnosc, ponadto bardzo przypadla mi do gustu stylistyka Toyek - kazdy model dostepny w Polsce ma cos w sobie. Niestety (choc w tym przypadku to chyba nieodpowiednie slowo) z braku funduszy musze sie ograniczyc do (obecnie - prawie) najnizszego cenowo segmentu - Yarisa. Co w cale mnie nie martwi, bo uwazam to auto za rewelacyjne:) Bardzo podoba mi sie tez Aygo, jednak niestety jest dla mnie zbyt maly...
Tak czy inaczej, obecnie moim celem jest Yaris II Luna z silnikiem 1.3. Jestem definitywnie zdecydowany, aczkolwiek z roznych wzgledow na zakup jeszcze troszke poczekam - mam nadzieje ze nastapi w tym roku:) I to by bylo chyba na tyle...
Pozdrawiam wszystkich !
Maciek